Wij zijn er voor jullie.

Jullie relatie staat centraal. In een kennismakingsgesprek bespreken we wat jullie nodig  hebben in je relatie of gezin en wat je zou willen veranderen. Wij schrijven geen vaststaande therapie voor. Ieder mens is anders en ieder koppel en gezin ook. Jullie kiezen zelf de therapeut uit die het beste bij jullie past. We bespreken samen wat voor jullie werkt en wat helpt om optimaal van de therapie gebruik te maken. 

Natuurlijk maken we gebruik van bestaande en bewezen methoden.

Emotionally Focused Therapy (EFT)

Emotionally Focused Therapy (EFT) is een relatietherapiebedoeld voor paren die verwijdering ervaren of vastlopen in een patroon van conflicten. 

Emotion-Focused Family Therapy (EFFT)

Emotionally Focused Family Therapy helpt gezinnen “van binnen uit” sterker te maken. 

EMDR

Eye Movement Desensitization and Reprocessing, afgekort tot EMDR, is een therapie voor mensen die last blijven houden van de gevolgen van een schokkende ervaring.

Narratieve therapie

Narratieve therapie is een respectvolle benadering van helpende gesprekken met een sterke focus op kwaliteiten, vaardigheden en waarden. 

Verbindend gezag

Verbindend gezag is een nieuwe vorm van gezag waarmee ouders een einde maken aan gewelddadig of destructief gedrag van hun kind. 

Transculturele systeemtherapie

Systeemtherapie richt zich op het gezin maar ook naasten zoals broer, zus, ouders, buren, vrienden of collega’s worden betrokken bij de therapie.