Ons team

Roy Rosielle

Relatie- en gezinstherapeut

Niemand kan zonder relaties, we maken allemaal deel uit van een groter geheel. Dat maakt ons voor een groot deel tot wie we zijn. Maar relaties zijn soms ook hard werken, slikken en verdragen. Drama’s liggen altijd op de loer. Ik ben 25 jaar getrouwd en heb drie volwassen zonen. Zowel in mijn privéleven als professioneel heb ik drama’s gezien en beleefd. Maar vooral ook zag ik hoe veerkrachtig mensen zijn en hoe de meeste stellen en gezinnen elkaar steeds weer weten te vinden.  

Mijn ervaring

Gedurende mijn loopbaan heb ik veel kennis opgedaan van de invloed die psychische klachten hebben op relaties. Niet alleen op partnerrelaties maar ook ouder-kind relaties, werkrelaties en vriendschappen. Ik ben naast systeemtherapeut ook opgeleid als sociaal psychiatrisch verpleegkundige en heb in de loop der jaren een schat aan ervaring opgedaan. 

Naast mijn directeurschap van Family Supporters in de regio Haaglanden blijf ik actief in de behandeling, begeleiding en coaching van partners en gezinnen.  

Mijn aanpak

Mijn motto is “Doen wat nodig is”. In relaties gaat om zicht te krijgen op de interactie. Het elkaar (weer) leren zien en de gewaarwording dat de waarheid niet bestaat. Ieder heeft zijn eigen verhaal en om een gezamenlijk verhaal te vinden is het nodig je in elkaars verhalen te verdiepen. Vertragen en verdragen zijn essentiële stappen in het proces van elkaar vinden. Ik vind het altijd bijzonder om dit proces met een koppel of gezin te doorlopen 

Mijn opleidingen

Wat zit er allemaal in mijn rugzakje als coach/ therapeut:

Regio

Ik ben actief in de Leidse regio, Haaglanden, Kennemerland en het Groene Hart. Zoek vooral even contact als je met mij aan de slag wilt en je weet niet zeker of het qua regio past.