Tarieven

De Relatie- en gezinspoli hanteert als basis voor haar hulp en behandeling een tarief van €100,- per uur (inclusief BTW). Samen met je therapeut bespreken jullie hoe lang een sessie duurt en waar deze plaatsvindt. De Relatie-en Gezinspoli werkt particulier, dit houdt in dat wij geen dossier bijhouden en er geen diagnose gesteld hoeft te worden. 

Om de reistijd voor jullie te minimaliseren werken wij vanuit meerdere locaties. Het is ook mogelijk om de afspraken bij je thuis in te plannen. Afhankelijk van de locatie en de reisduur kan hiervoor ook een vergoeding gevraagd worden. Ook dit bespreekt je therapeut met jullie.

De kosten van onze behandeling worden helaas niet vergoed. Vergoeding voor systeemtherapie vanuit de basisverzekering is sinds 2013 vervallen. Er is dan ook geen verwijzing van de huisarts nodig, en uiteraard wordt hiervoor geen aanspraak gemaakt op je eigen bijdrage.

Soms is het mogelijk om via een persoonlijk budget (PGB) de sessie wel vergoed te krijgen, dit kun je navragen bij de gemeente waar je staat ingeschreven.

 Heb je vragen, dan kun je uiteraard contact  met ons opnemen via ons algemene e-mailadres.